HSS Media - enemmän kuin uutisia

Tarjoamme kattavaa mediamixiä kaikkiin mainostarpeisiisi.

Olemme HSS Media - anna meidän auttaa sinua välittämään uniikki viestisi

Kun valitset yhteistyökumppaniksesi HSS Median, tavoitat koko Pohjanmaan ja kaikki pohjalaiset. Monipuolisen kanavavalikoimamme kautta voimme räätälöidä viestisi ja levittää sitä isosti ja laajalle tai kohdennetusti ja syvälle. Olipa viestisi mikä tahansa, meillä on varmasti kanava, jonka avulla saat viestisi perille asti.

Sanomalehteen luotetaan ja se soveltuu erinomaisesti viestisi välittämiseen ja yrityksesi brändin vahvistamiseen. Markkinointitoimisto Seger Marketing auttaa sinua kohdentamaan viestisi siten, että se tavoittaa oikeat ihmiset oikeaan aikaan sopivimmassa sosiaalisen median kanavassa, joita meistä lähes jokainen päivittäin käyttää.

Kaupallinen radio on kiitollisimpia kanavia viestisi välittämiseen – mainostaminen on helppoa, se tavoittaa laajan yleisön ja on vieläpä kustannustehokasta. Radio Vaasan kautta tavoitat paikallisesti kaksikieliset ja suomenkieliset kuulijat, joten kattavuus on nyt laajempi ja syvempi kuin koskaan ennen kanaviemme kautta on ollut mahdollista.

Mikään yksittäinen toimija ei voi tarjota samoja mahdollisuuksia tavoittaa haluamasi kohderyhmä samalla uskottavuudella ja luotettavuudella kuin HSS Media. HSS Media onkin siksi uniikki toimija. Anna meidän auttaa sinua välittämään uniikki viestisi.

Österbottens Tidning

Pietarsaari, Kokkola, Uusikarlepyy

Luoto, Kruunupyy, Pedersören kunta

Vasabladet

Vaasa, Maalahti, Mustasaari,

Oravainen, Vöyri, Korsnäs

Radio Vaasa

Kattaa koko alueen

Seger Marketing

Kattaa koko alueen

Syd-Österbotten

Närpiö, Kaskinen & Kristiinankaupunki

Uutismedialla paras tulos - tavoita koko ruotsinkielinen Pohjanmaa kauttamme

HSS Media on Pohjanmaan suurin ruotsinkielinen mediatalo, tarjoamme kattavaa mediamixiä kaikkiin mainostustarpeisiisi. Yhdistämällä erilaisia printti- ja digiratkaisuja kolmessa lehdessämme, Vasabladet, Österbottens Tidning ja Syd-Österbotten, tavoitat lähes koko ruotsinkielisen Pohjanmaan.

Uutismediassa mainostaminen on uskottava ja tehokas tapa rakentaa vahva tavaramerkki ja profiloida itseään tai yritystään. Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että media-investointi uutismediaan tuottaa eniten kaikista joukkotiedotusvälineistä. HSS Median lehdet ja digitaaliset mediat ovat maan lukijakehityksen huipulla, joka osoittaa sen, että pohjalaiset ovat uskollisia paikallismedioilleen.

Tutustu lukijoihimme

Viikoittainen tavoite painetuille ja digitaalisille lukijoille

0 %
Vasabladet
0 %
Österbottens Tidning

Kysymyksiä lukijoillemme

Markkina-alueen väestö 63%
Vasabladetin lukijat 71%
Markkina-alueen väestö 59%
Vasabladetin lukijat 71%
Markkina-alueen väestö 49%
Vasabladetin lukijat 54%
Markkina-alueen väestö 38%
Vasabladetin lukijat 42%
Markkina-alueen väestö 62%
ÖT:n lukijat 66%
Markkina-alueen väestö 60%
ÖT:n lukijat 66%
Markkina-alueen väestö 50%
ÖT:n lukijat 57%
Markkina-alueen väestö 43%
ÖT:n lukijat 50%
Markkina-alueen väestö 63%
Sydinin lukijat 71%
Markkina-alueen väestö 59%
Sydinin lukijat 77%
Markkina-alueen väestö 49%
Sydinin lukijat 55%

Tilastot KMT 2023

Ilmoituskoot ja digitaaliset ratkaisut

Yhdessä tehostamme markkinointiasi – näe ratkaisumme alhaalla

Haluatko varata ilmoituksen?

Autamme mielellään! Ota yhteyttä soittamalla maanantai – perjantai kello 8.00 – 16.00. Tai lähetä sähköposti niin otamme yhteyttä mahdollismman pian.